Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Збудуймо храм разом!

Збудуймо храм разом!

З 2016 року будівельники приступили до внутрішніх робіт. За минулий рік наші майстри, методом торкретування (це процес нанесення на стіни шару бетону під тиском), нанесли понад 350 м2 фібробетону на металоконструкції храму.


Після Святої Пасхи, коли були проведені підготовчі електро-зварювальні роботи, знову майстри приступили до нанесення на стіни фібробетону.


На наступний етап робіт заплановано нанести 220 м2 розчином фібробетону на зводи храму, які є складним конструктивно-архітектурним рішенням, на вівтарну апсиду та паруси, де перетинаються зводи храму, а під час розписів – зображуються святі євангелісти.  


Повідомляємо вам й про вихід на завершальну стадію електро-монтажних робіт (без підвалу), які включають в себе наступне: щитові ящики з наповненням (3 шт.), понад 2700 метрів кабелю, сигналізація, відеонагляд та охоронно-пожежна система.


Продовжуємо звертатися про допомогу, як молитовну так і фінансову, про підтримку й розбудову нашого великого храму, який стане основною спорудою церковного комплексу.


Щиро дякуємо усім, хто усі ці роки вкладає свої пожертви, допомагаючи будувати новий дім Божий.


Закликаємо усіх долучатися до богоугодної справи, бо ваші пожертви обов’язково обернуться добробутом, миром та злагодою вашим родинам.


Бо якщо хто ходить до Бога тільки задля власної користі та щоб Господь подав йому дари, успіхи, матеріальні цінності, чи навіть здоров’я – то це заблудження, бо усе це зникне й пропаде зі смертю людини. Ми повинні найперше думати про любов до Бога й ближнього та про духовні скарби, які повинні збирати на своїй власній душі протягом усього життя.


Пожертви на храм Божий і є такими духовними скарбами про які говорить нам Господь в Євангелії від Матфея: «Не збирайте собі скарбів на землі, де міль та іржа, і де злодії підкопуються і крадуть, але збирайте собі скарби на небі, де ні міль ні іржа їх не нищить, і де злодії не підкопуються та не крадуть, бо де скарб ваш, там буде й серце ваше» (Мф. 6:19-21).


Багатьом людям тяжко витратити свої кошти на благі справи для інших людей. Але ті люди, які це роблять давно і регулярно, можуть довести і є безліч свідчень того, що ніхто з них не став біднішим, а навпаки - допомога, яку ми надаємо іншим, повертається нам сторицею. І це відбувається невипадково, тому що якщо ми ділимося з людьми тим, що Бог нам дав, то Господь нам повертає сторицею все, що ми віддали іншим.


Ваші пожертви можна зробити у будь-який зручний спосіб:


прийти до храму та записатись у журналі;


можна перерахувати ваші кошти на банківський рахунок:


АТ ”Райффайзен Банк Аваль”, м. Київ


р/р 26003155842 МФО 380805 ЗКПО 25880730


Релігійна громада УПЦ КП парафії «Введення в храм Пресвятої Богородиці»


або на картку Приватбанку 5168755525239774 (свящ. Григорій Фоя)


Нехай Милосердний Господь благословить усіх благодійників, які збирають не тільки земні скарби, а що найголовніше - небесні скарби у своєму серці!




ХТО СІЄ ЩЕДРО, ТОЙ ЩЕДРО Й ЖАТИМЕ... БОГ ЛЮБИТЬ ТОГО, ХТО З РАДІСТЮ ДАЄ! (2 Кор. 9,6-7).


Пресвятая Богородице, спаси нас!


Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Пасхалія

28 квітня. Неділя

Вхід Господній у Єрусалим

Церковний календар

18 квітня. Четвер


прп. Григорiя Декаполiта


Мчч. Вiктора

Прп. Іоана, учня прп. Григорiя Декаполiта (820–850). Мчч. Вiктора, Зотика, Зинона, Акиндина i Северіана (303). Свт. Косми, спов., єп. Халкидонського, i прп. Авксентiя (815–820). Мч. Іоана Нового з Янiни (1526). Максимiвської iкони Божої Матерi (1299).

детальніше...

19 квітня. П'ятниця


Т. Вечеря

Прп. Іоана Ветхопечерника (VІІІ). Мчч. Феони, Христофора i Антонiна (303). Сщмч. Пафнутiя, єп. Єрусалимського. Свт. Георгiя, спов., єп. Антиохiї Писидій­ської (813–820). Свт. Трифона, патр. Константинопольського (933). Прп. Никифора, iгумена.

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя