Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2014 рік

16.06.2014

Клір і парафіяни привітали настоятеля Свято-Введенського храму протоієрея Сергія Петленка з днем народження!

14 червня 2014 року, в день Віддання свята П’ятидесятниці, церковна громада привітала настоятеля парафії протоієрея Сергія Петленка з днем народження.

Цього дня настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої відслужив Божественну літургію.

Наприкінці Божественної літургії клірик Свято-Введенського храму протоієрей Григорій Фоя, від імені усієї громади, привітав отця Сергія з днем народження. У своєму вітанні отець Григорій відзначив високе достоїнство пастирського служіння, на яке був покликаний отець настоятель, а також дав високу оцінку його діяльності при заснуванні парафії й подальшому її становленні.


детальніше...

27.06.2014

Святійший Патріарх Філарет обговорив з Президентом України реалізацію мирного плану на Донбасі

25 червня 2014 р. ввечері відбулася зустріч Президента України  Петра Порошенка з Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом та місцеблюстителем престолу УПЦ МП митрополитом Онуфрієм. У спілкуванні Глава держави закликав представників Церков та конфесій долучитися до реалізації мирного плану у Донецькій та Луганській областях.

«Наша Церква не має бути осторонь. Мені здається, що в цих умовах залучення Церкви і її милосердна місія дуже важливі», – сказав Президент.


детальніше...

07.07.2014

Різдво чесного славного пророка, Предтечі та Хрестителя Господнього Іоана

7 липня Свята Православна Церква відзначає одне з найбільших християнських свят – Різдво Іоана Хрестителя. Свято встановлене на згадку про події, пов’язані з народженням Іоанна Хрестителя, які описані в Євангелії від Луки (Лк. 1:24-25, 57-68, 76, 80). За вченням іудаїзму перед приходом Месії повинен явитись його попередник – предтеча, яким у відповідності з пророцтвом Малахії (Мал. 4:5) вважається пророк Ілія.

В християнстві вчення про провісника Месії – Ісуса Христа – пов’язане з образом пророка Іоана Хрестителя, який відновив і продовжив служіння Ілії. Як оповідає Євангеліє, сам Ісус назвав Іоана “Ілля він, що має прийти” (Мф. 11:14).


детальніше...

13.07.2014

День пам'яті святих первоверховних апостолів Петра і Павла

12 липня Православна Церква вшановує пам'ять славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла. Апостоли Петро і Павло зробили надзвичайно великий внесок у поширенні християнства серед іудеїв і язичників, тому Церква і називає їх «первоверховними апостолами».

У день свята настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко, в співслужінні протоієрея Григорія Фої, відправив Божественну Літургію.

Наприкінці Літургії отець Сергій виголосив проповідь на тему свята.

детальніше...

16.07.2014

АНОНС. День Хрещення Київської Руси-України

27 – 28 липня 2014 р., у день пам’яті святого рівноапостольного великого князя Київського Володимира, Українська Церква відзначатиме річницю хрещення Київської Руси-України.

З цієї нагоди у Володимирському патріаршому кафедральному соборі (бульв. Шевченка, 20), відбудуться урочисті богослужіння:

27 липня з 17.00 – всенічне бдіння;

28 липня з 10.00 – Божественна літургія.

Богослужіння очолить Патріарх Київський і і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ, у співслужінні єпископату і духовенства Київського Патріархату.

По завершенні літургії (після 12.00)

від Володимирського собору до пам'ятника святому Володимиру відбудеться ХРЕСНИЙ ХІД


детальніше...

28.07.2014

Святошинський район м. Києва молитвою відзначив річницю Хрещення Київської Руси – України

28 липня, у день пам’яті святого рівноапостольного великого князя Володимира, згідно указу президента України Віктора Ющенка, весь український народ відзначає День хрещення Київської Руси-України. 

Напередодні свята, 25 липня 2014 року біля пам’ятника преподобному Миколі Святоші на проспекті Перемоги, 97, відбувся великий соборний молебень під відкритим небом.

На початку урочистостей відбулося покладання квітів до пам’ятника Миколі Святоші від керівництва району, депутатського корпусу Київради та духовенства.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета за клопотанням голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Кулика, урочистий молебень за Україну очолив вікарій Київської єпархії, намісник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря єпископ Вишгородський Агапіт.


детальніше...

14.08.2014

Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього та пам'ять мучеників Маккавеїв

14 серпня Свята Православна Церква відзначає одне з найбільших свят - Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього. Також цього дня вшановується пам’ять старозавітних мучеників Маккавеїв (166 р. до Р.Х.).

Напередодні 13 серпня у Свято-Введенськомухрамі було відслужене Всенічне Бдіння, під час якого було винесено Хрест на середину храму для поклоніння. Богослужіння звершив протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої  та священика Василія Білика.

У сам день свята, 14 серпня 2014 року, в храмі було звершено Божественну Літургію.

детальніше...

19.08.2014

Преображення Господа нашого Ісуса Христа

19 серпня Православна Церква відзначає одне з найбільших свят церковного календаря – Преображення Господа нашого Ісуса Христа.

Свято Преображення Господнього — одне з дванадцяти найбільших свят Церкви Христової, встановлене на честь об’явлення божественної природи Христа Спасителя своїм учням.

Святкову Божественну Літургію звершив настоятель парафії протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василія Білика.


детальніше...

27.08.2014

Анонс: Молебень перед початком нового навчального року

У неділю 31 серпня, після закінченя Божественної літургії (11:00), у Свято-Введенському храмі священнослужителями буде звершений молебень. На молебні священнослужителі проситимуть у Господа благословення для викладачів та учнів на успішну працю у новому навчальному році.

Запрошуємо усіх до спільної молитви!


детальніше...

28.08.2014

Успіння Пресвятої Богородиці

У четвер 28 серпня Православна Церква відзначає велике двунадесяте свято - Успіння Пресвятої Богородиці. Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої й священика Василія Білика.

У самий день свята у храмі традиційно була звершена святкова Божественна літургія. Після євангельського читання отець Сергій звернувся до присутніх у храмі парафіян з словом про Успіння Божої Матері.


детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

30 березня. Субота



Прп. Іоана Лiствичника

Прп. Іоана Лiствичника

Свт. Софронiя, єп. Іркутського

Прп. Іоана Лiствичника (649). Свт. Софронiя, єп. Іркутського (1771). Прор. Іоада (Х ст. до Р. Х.). Апп. Сосфена, Аполлоса, Кифи, Кесаря i Єпафродита. Св. Євули, матерi вмч. Пантелеймона (бл. 303). Прп. Іоана, безмовника (VІ). Прп. Зосими, єп. Сиракузького (бл. 662).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя