Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2020 рік

24.08.2020

З Днем Незалежності нашої держави!

Цей день втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самоідентифікації.

День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та свободи. Україна й дотепер виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне життя. Сьогодні українці виборюють на сході країни право на територіальну цілісність та мирне небо над головою.

детальніше...

27.08.2020

АНОНС: Молебень перед початком нового навчального року

У неділю, 30 серпня, після закінченя Божественної літургії (10:30), у Свято-Введенському храмі (бульвар Ромена Роллана, 10) священнослужителями буде звершений молебень. На молебні священнослужителі проситимуть у Господа благословення для викладачів, студентів та учнів на успішний новий навчальний рік.

Запрошуємо усіх до спільної молитви!

детальніше...

29.08.2020

Успіння Пресвятої Богородиці

28 серпня 2020 року, в день свята Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, у Свято-Введенському храмі (Микільська Борщагівка) відбулись уставні богослужіння.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні прот.Григорія Фої та прот. Василя Білика.

У самий день свята у храмі традиційно була звершена святкова Божественна літургія. Після євангельського читання отець Сергій звернувся до присутніх у храмі парафіян зі словом про Успіння Божої Матері.


детальніше...

30.08.2020

Молебень перед новим навчальним роком

30 серпня 2020 року, у неділю 12-ту після П'ятидесятниці, в Свято-Введенському храмі була звершена Божественна літургія, яку очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні духовенства храму.

На Службу Божу цього дня  прийшло багато дітей парафіян храму, які під час Літургії приступили до таїнства Святого Причастя.

Після завершення Літургії відбувся традиційний молебень перед новим навчальним роком, який відслужив отець Сергій Петленко разом з кліриками храму: прот. Григорієм Фоєю та прот. Василем Біликом.

Перед початком навчання отримати Боже благословення прийшло багато дітей – дошкільнята, учні та студенти, а також викладачі учбових закладів. На молебні священнослужителі просили у Господа благословення для викладачів та учнів на успіхи у новому навчальному році.


детальніше...

01.09.2020

Вітаємо з Днем знань!

Щиро вітаємо вас, дорогі батьки, вчителі й діти, з початком нового навчального року, Днем знань – святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. 

Бажаємо усім вам здоров’я, благополуччя, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань.  

Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, успішними, досягайте нових вершин й здобутків та високих результатів у навчанні!

Нехай Господь благословить вас та посилає дари мудрості й розуму в новому навчальному році!

детальніше...

05.09.2020

Засідання міжконфесійної Духовної ради релігійних організацій при Святошинській РДА

4 вересня 2020 року відбулося засідання міжконфесійної Духовної ради релігійних організацій при Святошинській РДА.

Участь в засіданні взяли голова Святошинської РДА Сергій Павловський та представники релігійних організацій району.

Під час зустрічі клірик Свято-Введенського храму прот. Григорій Фоя підняв ряд питань з життя парафії, які потребують підтримки й погодження з боку районної адміністрації. А також були виступи інших учасників, які запропонували впроваджувати різні проекти соціального та культурно-просвітницького напрямку.

детальніше...

14.09.2020

Відійшов до Господа протоієрей Валерій Семанцо

13 вересня 2020 р., на 66-му році життя після важкої хвороби відійшов до Господа протоієрей Валерій Семанцо, благочинний Святошинського і Голосіївського районів м. Києва та настоятель храму на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело», довголітній викладач, інспектор Київської духовної академії і семінарії.


Протоієрей Валерій Семанцо народився 2 березня 1955 р. на Рівненщині, а згодом родина переїхала до Закарпаття. Свій церковний шлях розпочав з 1986 року, як співак у хорі Володимирського кафедрального собору м. Києва, а у відродженій Київській духовній семінарії став регентом хору та викладачем співу. А невдовзі, в 1989 році - прийняв духовний сан на свято Успіння Пресвятої Богородиці.



детальніше...

19.09.2020

Чудо архістратига Михаїла в Хонах

19 вересня Православна Церква згадує Чудо архістратига Михаїла в Хонах. 

Згідно Священного Передання, недалеко від античного міста Ієраполя існувало цілюще джерело, поруч з яким християнин Архип побудував храм на честь архангела Михаїла в знак подяки за зцілення його дочки водами джерела від слiпоти. Чимало зцілених були язичниками, які, відчувши благодать Божу приймали хрещення.

детальніше...

22.09.2020

Різдво Пресвятої Богородиці

У понеділок, 21 вересня Православна Церква відзначає велике двунадесяте свято – Різдво Пресвятої Владичиці нашої Богородиці й Приснодіви Марії.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі м. Києва (Микільська Борщагівка) було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та протоієрея Василя Білика.


детальніше...

27.09.2020

Воздвиження Чесного Хреста Господнього

Православні християни 27 вересня святкують празник Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином винесення Хреста Господнього. Богослужіння звершив настоятель храму прот. Сергій Петленко у співслужінні прот. Григорія Фої та прот. Василя Білика.

В самий день свята у храмі була звершена святкова Божественна літургія, яку очолив настоятель у співслужінні духовенства храму.

Після євангельського читання отець Василь звернувся до присутніх у храмі парафіян з повчальним словом про силу і значення Хреста Господнього.


детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

30 березня. Субота



Прп. Іоана Лiствичника

Прп. Іоана Лiствичника

Свт. Софронiя, єп. Іркутського

Прп. Іоана Лiствичника (649). Свт. Софронiя, єп. Іркутського (1771). Прор. Іоада (Х ст. до Р. Х.). Апп. Сосфена, Аполлоса, Кифи, Кесаря i Єпафродита. Св. Євули, матерi вмч. Пантелеймона (бл. 303). Прп. Іоана, безмовника (VІ). Прп. Зосими, єп. Сиракузького (бл. 662).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя