Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Освячення та встановлення хрестів

Освячення та встановлення хрестів

2 квітня 2015 р. відбулась довгоочікувана подія в житті нашої парафії – освячення хрестів на новозбудований храм.


Чин освячення хрестів, у співслужінні духовенства, звершив єпископ Вишгородський Агапіт, керуючий справами Київської патріархії УПЦ Київського Патріархату.


У чині освячення також прийняли участь: благочинний Святошинського району  прот. Валерій Семанцо, настоятель храму прот. Сергій Петленко, прот. Богдан Тимошенко, прот. Василій Лило, прот. Валентин Мазур, прот. Олександр Тимошенко, прот. Петро Кубінський, прот. Григорій Фоя та свящ. Василій Білик.


На цій знаменній події був також присутній голова Парафіяльної ради Олександр Кулик, депутати Київради - Володимир Бондаренко та Богдан Колодій, архітектор храмового комплексу Олег Слепцов,  генеральний директор «Добробуд-М» Сергій Марчук, Віра та Євген Чернецькі, головний лікар ДКЛ №5 Олександр Лисовець та директор «Архібуд» Ігор Печений.


У своєму архіпастирському слові владика Агапіт наголосив на важливості будівництва нових храмів, бо завдяки їм більше людей мають можливість навернутися до Бога, а тим більше зараз, коли наша Батьківщина перебуває під час таких тяжких випробувань. В свою чергу отець Сергій, подарувавши владиці квіти, подякував за архіпастирський візит та побажав йому духовних й тілесних сил на нелегкій ниві Христовій.


Владика Агапіт нагородив патріаршими грамотами благодійників, які активно долучилися до благої справи будівництва храму, а саме: Віру та Євгена Чернецьких, Василія та Богдана Колодіїв, Олександра Лисовця та Раїсу Михайлову.


Після освячення владикою хрестів усі отримали можливість прикластися до цих святинь, які є символами нашого спасіння та вічного життя.


Коли завершалась офіційна частина, тоді до праці приступили монтажники, які почали  встановлювати перший хрест на маківку храму, а за декілька годин були встановлені усі чотири хрести, які засяяли небесним світлом не тільки над нашим Святошинським районом, але й над усім містом.


Усі парафіяни, які були присутні у цей історичний день та поділилися своїми думками, то майже усі, як один, засвідчили незабутні враження від знаменної події у своєму житті


Богослужіння завершилося церковним многоліттям та молитвою за Україну.


Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Пасхалія

28 квітня. Неділя

Вхід Господній у Єрусалим

Церковний календар

20 квітня. Субота


В. Пятниця

Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького

Прп. Феодора Трихини. Прп. Олександра Ошевенського (1479). Мч. немовляти Гавриїла Бєлостоцького (1690). Свтт. Григорiя (593) i Анастасiя Синаїта (599), патрiархiв Антиохiйських. Прп. Анастасiя, iгум. Синайської гори (695).


детальніше...

21 квітня. Неділя


Сщмч. Януарiя, єп.

Мч. Феодора, що в Пергiї, матерi його Филипiї, Диоскора, Сократа i Дионисiя

Сщмч. Януарiя, єп., i з ним мчч. Прокула, Соссiя i Фавста, дияконiв, Дисидерiя, читця, Євтихiя i Акутiона (бл. 305). Мч. Феодора, що в Пергiї, матерi його Филипiї, Диоскора, Сократа i Дионисiя (138–161). Мчч. Ісаакiя, Аполлоса i Кiндрата (303). Свт. Максимiана, патрiарха Константинопольського (434).

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя