Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2012 рік

18.06.2012

Клір і парафіяни привітали настоятеля Свято-Введенського храму протоієрея Сергія Петленка з днем народження!

прот. Сергій ПетленкоУ неділю 17 червня, в день всіх святих землі Української, після звершення Божественної літургії церковна громада привітала настоятеля парафії протоієрея Сергія Петленка з днем народження.

Наприкінці Божественної літургії клірик Свято-Введенського храму протоієрей Григорій Фоя, від імені усієї громади, привітав отця Сергія з днем народження. У своєму вітанні отець Григорій відзначив високе достоїнство пастирського служіння, на яке був покликаний отець настоятель, а також дав високу оцінку його діяльності при заснуванні парафії й подальшому її становленні.

детальніше...

06.07.2012

АНОНС: ДЕНЬ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСИ-УКРАЇНИ

27–28 липня, у день пам’яті Святого Рівноапостольного Великого князя Київського Володимира, Українська Православна Церква Київського Патріархату відзначатиме річницю Хрещення Київської Руси-України.

детальніше...

12.07.2012

День пам’яті Славних і всехвальних першоверховних апостолів Петра і Павла

12 липня Православна церква вшановує пам'ять святих славних і всехвальних першоверховних апостолів Петра і Павла. Святих апостолів Петра і Павла Свята церква називає Першоверховними. Вони відзначені цим почесним найменуванням за особливі труди у поширенні Христового вчення і показали найвищі зразки відданості й любові до Божественного Учителя і Його справи на землі.

детальніше...

28.07.2012

День Хрещення Руси-України (2012 р.)

Вп’яте Українська Православна Церква Київського Патріархату урочисто відзначила церковне і державне свято – День Хрещення Київської Руси-України. Вчетверте святкування було позначене багатотисячним Хресним ходом центральними вулицями столиці – від Володимирського собору до пам’ятника Хрестителю Руси святому Володимиру Великому.

детальніше...

08.08.2012

Продовжується будівництво великого храму

буд. храму-2012На території нашого церковного комплексу, що знаходиться у Святошинському районі міста Києва, продовжується будівництво великого храму на пожертви благодійників. 

детальніше...

08.08.2012

Відбулося бетонування склепінь нового храму

бетон. склепіньУ липні 2012 року генпідрядник ТОВ ”Добробуд-М”, завдяки активній фінансовій підтримці віруючих, продовжив будівництво великого храму на честь ”Введення в храм Пресвятої Богородиці”, що зводиться на території церковного комплексу в Святошинському районі міста Києва.

детальніше...

19.08.2012

Преображення Господа нашого Ісуса Христа

19 серпня Православна Церква відзначає одне з найбільших свят церковного календаря – Преображення Господа нашого Ісуса Христа.

Святкову Божественну Літургію звершив настоятель парафії протоієрей Сергій Петленко у співслужінні прот. Григорія Фої і свящ. Василя Білика.

детальніше...

26.08.2012

Анонс: Молебень перед початком нового навчального року


У неділю 2 вересня, після закінченя Божественної літургії (10:30), у Свято-Введенському храмі священнослужителями буде звершений молебень. На молебні священнослужителі проситимуть у Господа благословення для викладачів та учнів на успішну працю у майбутньому навчальному році.

Запрошуємо усіх до спільної молитви!

 

детальніше...

28.08.2012

Успіння Пресвятої Богородиці

У вівторок 28 серпня Православна Церква відзначає велике двунадесяте свято Успіння Пресвятої Богородиці. Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з   чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої й священика Василя Білика.

В самий день свята у храмі традиційно була звершена Божественна літургія. Після євангельського читання отець Сергій звернувся до присутніх у храмі парафіян з словом про Успіння Божої Матері.

детальніше...

31.08.2012

Бетонування конхи центральної апсиди нового храму

При підтримці парафіян продовжується будівництво великого храму на честь ”Введення в храм Пресвятої Богородиці”, що зводиться на території церковного комплексу в Святошинському районі міста Києва.

29 серпня 2012 року відбувся другий відповідальний етап робіт при бетонуванні склепінь нового храму. Протягом усього дня будівельники бетонували конху центральної апсиди храму над вівтарем. 

детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

28 березня. Четвер


Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського

Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах

Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського (бл. 754). Прп. Стефана Чудо­творця, спов., iгум. Триглiйського (бл. 815). Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах (1097). Прп. Іларiона Псковоєзерського (1476). Мчч. Іони, Варахисiя та iн. з ними (бл. 330). Мч. Бояна, кн. Болгарського (830).

детальніше...

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя