Архів парафії

Збудуємо храм разом!

Вклади свою цеглину в новий храм Божий !


цеглина іменна





                                                    Наш банер 


                                                  


Рекомендуємо


лого


Наш телеграм канал.

https://t.me/Hram77

Ікони з дерева

Підписка на новини

Введіть адресу Вашої поштової скриньки


Відписатися

Головна - Архів парафії за 2017 рік

13.05.2017

Візит митрополита Мішеля (Лярош) на Свято-Введенську парафію

12 травня 2017 року, митрополит Паризький Мішель (Лярош) - фр. Michel Laroche, у супроводі благочинного Святошинського району протоієрея Валерія Семанцо  та протоієрея Патріка Лес’єра (фр. Patrick Lecuyer), завітав до Свято-Введенської парафії, що знаходиться на Микільській Борщагівці по бульвару Ромена Роллана, 10а (Святошинський район, м. Києва).

Владика Мішель прибув до Києва для участі у круглому столі  на тему “Діяльність українських князів у поширенні євангельської проповіді в Європі”


детальніше...

21.05.2017

Збудуймо храм разом!

З 2016 року будівельники приступили до внутрішніх робіт. За минулий рік наші майстри, методом торкретування (це процес нанесення на стіни шару бетону під тиском), нанесли понад 350 м2 фібробетону на металоконструкції храму.

Після Святої Пасхи, коли були проведені підготовчі електро-зварювальні роботи, знову майстри приступили до нанесення на стіни фібробетону.

На наступний етап робіт заплановано нанести 220 м2 розчином фібробетону на зводи храму, які є складним конструктивно-архітектурним рішенням, на вівтарну апсиду та паруси, де перетинаються зводи храму, а під час розписів – зображуються святі євангелісти. 


детальніше...

25.05.2017

Вознесіння Господнє

25 травня православні християни, на сороковий день по Воскресінні Ісуса Христа, відзначають велике свято – Вознесіння Господнє, яке завжди припадає на четвер шостого тижня.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика.


детальніше...

04.06.2017

П'ятидесятниця. День Святої Трійці

4 червня — П’ятидесятниця, чи день Святої Трійці. Через десять днів після Вознесіння, або на п'ятдесятий день від Пасхи християни відзначають день Святої Трійці, або “зелені свята”, чи П'ятидесятницю. Це свято, одне з найдавніших, власне, є днем народження Церкви.

Напередодні свята у Свято-Введенському храмі було відправлено Всенічне бдіння з чином благословення хлібів.

У день вшанування Святої Трійці, cвяткове богослужіння очолив настоятель храму протоієрей Сергій Петленко у співслужінні протоієрея Григорія Фої. Наприкінці Літургії отець Сергій звернувся до вірян з пастирським словом, в якому розповів про Пресвяту Трійцю й дари Духа Святого та привітав усіх парафіян з величним святом.


детальніше...

18.06.2017

Богослужіння у неділю другу після П'ятидесятниці, всіх святих землі Української

18 червня 2017 року, у неділю другу після П'ятидесятниці, всіх святих землі Української, настоятель Свято-Введенського храму протоієрей Сергій Петленко звершив Божественну літургію у співслужінні духовенства.

Напередодні, 17 червня ввечері, було звершено Всенічне бдіння, під час якого на полієлеї  отець настоятель помазував вірян освяченим єлеєм.

За Божественною літургією, після читання Євангелія, отець Василь Білик виголосив проповідь на тему воскресного благовістя.

Завершилося богослужіння молебнем під час якого була виголошена молитва, щоб Господь визволив Батьківщину від нашестя чужинців і подав українському народові мир і Своє благословення.


детальніше...

23.06.2017

Продовження будівництва храму

Наші майстри продовжують наносити фібробетон на стіни храму, розпочали облаштування цоколю та виходять на фінішну пряму електро-монтажних робіт (без підвалу) на будівництві Свято-Введенського храму.

Знову і знову звертаємось до вас про молитовну й фінансову підтримку на поточні будівельні роботи. Ваші внески можуть бути і невеликими, бо головне - це бажання допомагати, а небездіяльно спостерігати, як зводиться новий дім Божий.

Пожертви на храм Божий і є такими духовними скарбами про які говорить нам Господь в Євангелії від Матфея: «Не збирайте собі скарбів на землі, де міль та іржа, і де злодії підкопуються і крадуть, але збирайте собі скарби на небі, де ні міль ні іржа їх не нищить, і де злодії не підкопуються та не крадуть, бо де скарб ваш, там буде й серце ваше» (Мф. 6:19-21).


 

детальніше...

07.07.2017

Різдво чесного славного пророка, Предтечі та Хрестителя Господнього Іоана

7 липня Свята Православна Церква відзначає одне з найбільших християнських свят – Різдво Іоана Хрестителя. Свято встановлене на згадку про події, пов’язані з народженням Іоанна Хрестителя, які описані в Євангелії від Луки (Лк. 1:24-25, 57-68, 76, 80). За вченням іудаїзму перед приходом Месії повинен явитись його попередник – предтеча, яким у відповідності з пророцтвом Малахії (Мал. 4:5) вважається пророк Ілія.

В християнстві вчення про провісника Месії – Ісуса Христа – пов’язане з образом пророка Іоана Хрестителя, який відновив і продовжив служіння Ілії. Як оповідає Євангеліє, сам Ісус назвав Іоана “Ілля він, що має прийти” (Мф. 11:14).


детальніше...

25.07.2017

АНОНС: Загальноукраїнський Хресний хід у Києві!

27 – 28 липня 2017 р. Українська Церква відзначатиме річницю хрещення Київської Руси-України.

З цієї нагоди у Володимирському патріаршому кафедральному соборі (бульв. Шевченка, 20), відбудуться урочисті богослужіння:

27 липня о 17:00 – Всенічне бдіння;
28 липня о 10:00 – Божественна літургія.

Богослужіння очолить Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ, у співслужінні єпископату і духовенства Київського Патріархату.

По завершенні літургії (близько 12:00)
від Володимирського собору до пам'ятника святому князю Володимиру Великому відбудеться ХРЕСНИЙ ХІД



детальніше...

29.07.2017

Українська Церква відзначила день хрещення Київської Руси-України

В 988 році відбулося всезагальне хрещення Руси-України і стало своєрідним заснуванням нашої Української Церкви. Для нашої Церкви це був новий етап утвердження православ’я на теренах Київської Русі та визначило подальший духовно-культурний напрямок розвитку нашої країни.

28 липня 2017 року, коли в цей день також Православна Церква відзначає пам’ять святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, в місті Києві відбулися загальноцерковні святкування.


детальніше...

14.08.2017

Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього та пам'ять мучеників Маккавеїв

14 серпня Свята Православна Церква відзначає одне з найбільших свят - Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього. Також цього дня вшановується пам’ять старозавітних мучеників Маккавеїв (166 р. до Р.Х.).

Напередодні 13 серпня у Свято-Введенському храмі було відслужене Всенічне Бдіння, під час якого було винесено Хрест на середину храму для поклоніння. Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей  Сергій Петленко  у співслужінні протоієрея Григорія Фої та священика Василя Білика.

У сам день свята, 14 серпня 2017 року, в храмі було звершено Божественну Літургію.


детальніше...

Страницы: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 

Розклад богослужінь:


Вечірнє богослужіння

– 17:00;

вівторок - Вечірня з акафістом до Пресвятої Богородиці ради Її чудотворного образу «Всецариця»;

четвер – Вечірня з акафістом до свт. Миколая Чудотворця (перед його святими мощами);

Божественна Літургія – 9:00.

Храм відчинений з 8:00 до 19:00.
Обідня перерва 3 13-00 до 14-00



Зібрано громадою для Української Армії:


100230 грн.


Церковний календар

28 березня. Четвер


Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського

Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах

Прп. Іларiона Нового, iгум. Пелiкiтського (бл. 754). Прп. Стефана Чудо­творця, спов., iгум. Триглiйського (бл. 815). Прмч. Євстратiя Печерського,­ в Ближнiх печерах (1097). Прп. Іларiона Псковоєзерського (1476). Мчч. Іони, Варахисiя та iн. з ними (бл. 330). Мч. Бояна, кн. Болгарського (830).

детальніше...

29 березня. П'ятниця


Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох

Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

Мчч. Марка, єп. Арефусiйського, Кирила, диякона, та iнших багатьох (бл. 364). Прп. Іоана, пустельника (ІV). Свт. Євстафiя, спов., єп. Вифинiйського (ІХ). Прпп. Марка (ХV) i Іони (1480) Псково-Печерських.

детальніше...

Парафіяльна школа

Публікації

Вітальне слово протоієреєві Сергію Петленку, з нагоди 60-річчя від дня народження

Всечесний отче! Мало хто із нас до кінця розуміє своє покликання і служіння. Тільки Богу відомо наскільки кожного хрест його служіння є тяжким і тернистим. Стоячи перед Вами у цей світлий день ми радіємо, що саме Ви несете цей хрест настоятеля нашої громади, - наголосив о. Григорій у своєму вітальному слові.

Коли біль не минає...

Роздуми-реквієм протоієрея Григорія Фої біля домовини отця Валерія Семанцо...

Пауза на карантин, як шлях до перегляду життєвих цінностей

Події в світі під час епідемії, як привід до роздумів про життя людини...

Наше видання


брошура


Підготовка до Святих Таїнств Сповіді та Причастя